Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'nun Ünye ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85'inci yıl dönümü dolayısıyla resim sergisi düzenlendi.

        Ünye Devlet Hastanesi ve Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü iş birliğinde öğrencilerin hazırladığı sergi, hastanenin giriş salonunda açıldı.

        Başhekim Op. Dr. Ahmet Ateş, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

        Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü Okul Müdürü Ersin Ergen ise 10 Kasım'ın Atatürk'ü anmak ve anlamak adına önemli bir gün olduğunu belirterek, "10 Kasım'da Atatürk ilke ve inkılaplarını bize bıraktığı ölçüde ve bilimin ışığında ortaya neler çıkarabildiğimizi hep birlikte Türkiye Cumhuriyeti'nde görebiliyoruz. O yüzden bugün okullarımızda anma programlarımızda Atatürk'ümüze ne kadar borçlu olduğumuzu bir kez daha öğrencilerimizle birlikte hissettik." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa