Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Sosyal Güvenlik Personel alımı Sözleşmeli Personel OGM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? OGM giriş sayfasında erişim sorunu - Sosyal Güvenlik Haberleri

        www.ogm.gov.tr adresi, Orman Genel Müdürlüğü (OGM) sözleşmeli personel alımı için başvuruda bulunan ve mülakat sınavına giren adayların gündeminde. Adaylar mülakat sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını kontrol etmek için de sık sık OGM'nin resmi internet sayfasına girip duyuruları takip ediyor. Ancak OGM'nin internet sitesinde akşam saatlerinden itibaren erişim problemi yaşanıyor. İşte OGM ile ilgili detaylar...

        OGM'NİN SİTESİNDE ERİŞİM SORUNU

        Orman Genel Müdürlüğü'nünresmi internet sayfası olan ogm.org.tr adresine akşam saatlerinden itibaren erişimde sorun yaşanıyor. OGM'den ise konu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

        OGM MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        OGM personel alımı mülakat sonuçları için kesin bir tarih verilmedi. Sonuçlar ile ilgili güncel duyurular OGM'nin resmi sitesi üzerinden yapılacak. OGM'nin duyuru sayfasına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Ancak sayfada erişim sorunu olduğunu bir kez daha hatırlatalım.

        REKLAM
        OGM DUYURU SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

        OGM YERLEŞTİRME SONUÇLARI İLE İLGİLİ DETAYLAR

        657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ve 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı eki Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın, genel şartlar ile pozisyonla ilgili aranan özel şartları taşıyan ve başvuru yapan adaylar arasından 2018 yılına ait KPSS (B) grubu olmak üzere Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türü sıralaması esas alınmak suretiyle yerleştirme işlemi yapılacaktır.

        Belirlenen sürenin bitimine kadar müracaat eden ve şartları taşıyanlardan sözleşme imzalamaya hak kazanan adaylar ile ilanda belirtilen her pozisyon sayısı kadar yedek aday belirlenecektir.

        REKLAM

        Adaylar yerleştirme sonuçlarını 03.10.2019 tarihine kadar http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile öğrenebilecektir.

        Ayrıca posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır. Sözleşme imzalamaya hak kazanan adayların ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde Genel Müdürlüğümüze başvurması gerekmektedir.

        - Sözleşme yapmaya hak kazandığı halde verilecek süre içerisinde müracaat etmeyenler,

        - Sözleşme imzalandığı halde verilen süre zarfında göreve başlamayanlar,

        - İlanda belirtilen şartları taşımadığı sonradan tespit edilenler,

        - Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması tahkikatı olumsuz sonuçlananlar,

        yerine, sıraya göre en yüksek puanlı adaydan başlanılmak suretiyle sırasıyla sözleşme yapılmak üzere çağırılacaktır.

        KPSS' de yüksek puan almak, ilanda yer alan sözleşmeli pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmaz. Pozisyon için belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa