Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde'de Aile Haftası etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi.

        Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte katılımcılar Dışarı Cami'den, Valilik önüne kadar yürüdü.

        Vali Cahit Çelik, burada yaptığı konuşmada, yürüyüşe destek verenlere teşekkür etti.

        Aile kavramının önemini vurgulamak için bir araya geldiklerini belirten Çelik, şunları kaydetti:

        "Bugün Resmi Gazete'de ailenin korunmasıyla ilgili bir genelge çıktı. Bu genelge kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız başkanlığında bir komisyon oluşturuldu. Niğde'de de ailelerimizin korunmasıyla ilgili bir kurul oluşturulacak. Aile toplumun temeli, aile güçlü olursa toplum da güçlü olur. Milli ve manevi değerlerimizin kuşaklara aktarılmasında aile çok önemli bir köprü. Bizler de bu anlamda aileyi çok önemli kurum olarak görüyoruz."

        Çelik, Niğde'de evde bakım hizmetlerinden 3 bine yakın vatandaşın faydalandığını vurgulayarak, engelli vatandaşların sosyal hayata katılımı konusunda ellerinden gelen çabayı gösterdiklerine işaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa