Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Seçim Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Haluk Özenç'in senaryosunu yazdığı, Ali İlhan'ın yönettiği, 'Emanet' adlı sinema filminde başrolleri; Mustafa Üstündağ, Tuvana Türkay, Gürgen Öz, Kenan Doğan Ciniviz, Bugra Soykan Kişioğlu, Aysen Nergis Baca, Yağmur Uzunoğlu ve Turgay Tanülkü paylaştı.

Geçmişi sırlarla dolu olan bir adam ve ailesinin hayatına odaklanan 'Emanet'te 'Orhan Usta'yı canlandıran Mustafa Üstündağ, Habertürk HT Stüdyo'da konuğumuz oldu.

Read more!

• Yeni filmin ‘Emanet’ hayırlı olsun. ‘Emanet’, kariyerinin 24'üncü filmi. Bu yıl aynı zamanda 25'inci kariyer yılın. Neler hissediyorsun?

25’te 25 yapamamışım... Kendi adıma şunu söyleyebilirim; en azından hevesle yaptığım, heyecan duyduğum bir hobimden hayatımı idame ettiriyorum. İnsanlar zorunlu olarak işe gidiyorlar, mecburiyetten gidiyorlar. Kimi insan nefret ederek işe gidiyordur ama ben oyun oynamaya gidiyorum. İstemeden olmuyor. Özellikle bazı meslekler istemeden yapılamıyor. Mecburiyetten yapılan bir iş olamaz. Ben konservatuvarda okurken garsonluk yaptım, su sattım, dükkânların önündeki ya da doğum günlerindeki animasyonlara katıldım, valelik yaptım ama bunları sadece o dönemki süreci geçirebilmek için yaptım. Bizim zamanımızda okurken çalışmak yasaktı. Şöyle yasaktı; kendi mesleğinle ilgili yasaktı. O işlerde de tabii mutsuzdum. Özellikle Süpermen olmak, Batman olmak hiç istemediğim şeylerdi ama ev kirasını ödeyebilmek için oluyorduk.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ