Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş’un Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, ilçe merkezindeki okulları 20182019 eğitimöğretim yılına sayılı günler kala ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

        Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, 20182019 eğitimöğretim yılına sayılı günler kala ilçedeki yatılı okulları ziyaret ederek okul müdüründen bilgi aldı. Yeni eğitimöğretim yılında yapılacak faaliyetler hakkında öğretmenlerle görüşen Kaya, yaptığı okul ziyaretlerinde sınıfları ve okulların pansiyonları tek tek dolaşarak okul idarecilerinden okulları ve pansiyonları hakkında bilgi aldı. Sınıf ve pansiyon ziyaretleri ardından öğretmenlerle toplantı yapan Kaya, ihtiyaç ve istekleri dinledi. Yeni eğitimöğretim yılı ile ilgili talep ve önerileri dinleyen Kaya, "İlçe merkezindeki pansiyonlu okullarımızı okulları tek tek dolaşıyoruz. Yeni eğitimöğretim yılı başlamadan öğretmenlerimiz ile bir araya geliyoruz. Okullarımızın yeni eğitimöğretim yılına hazır olup olmadıklarını kontrol ediyoruz. Eksiklikleri yerinde görme fırsatı buluyoruz. Eksiklikler ve yapılacak çalışmalarla alakalı bilgi alışverişinde bulunmaya gayret ediyoruz. Böylelikle okullarımızda ve pansiyonlarımızda eksiklerimizi yerinde görüp gidermeye çalışacağız" dedi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, yeni eğitimöğretim yılı için okullarını hazır hale getiren okul idarecilerine ve öğretmenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa