Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'un Bulanık ilçesinde Kültür Şenliği düzenlendi.

        Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında ilçe stadyumunda düzenlenen şenlikte öğrenciler, golf, halat çekme ve çuval yarışı, voleybol, futbol oynadı.

        Bulanık Anadolu İmam Hatip Lisesinde görevli ingilizce öğretmeni ve proje koordinatörü Mücahit Akarsu, projenin 12 pilot ilde uygulandığını belirtti.

        Öğrencilerin milli, manevi, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren fertler olmalarına, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaya çalıştıklarını belirten Akarsu, şunları kaydetti:

        "Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde 4 kurs açtık. Yaparak-yaşayarak öğrenme ilkesini benimseyen projemizde çevre temizliği, fidan dikimi, kumbara ve yardımlaşma, ramazan ayı etkinlikleri düzenledik. Bu bağlamda desteklerini bizden esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Oğuzhan Ocak'a, emeği geçen kurum amirleri ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum."

        Şenliğe, Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, Bulanık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İrşad Sami Yuca, kurum amirleri öğretmen ve veliler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa