Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos SON DAKİKA: Murat Dalkılıç'ın babası Mehmet Sedat Dalkılıç yoğun bakımda! - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kuşadası'nda yaşamını sürdüren şarkıcı Murat Dalkılıç'ın babası Mehmet Sedat Dalkılıç, dün kalp krizi geçirdi. Ambulansla Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Sedat Dalkılıç, ardından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Anjiyo uygulanan Dalkılıç, yoğun bakımdaki tedavisinin tamamlanmasından sonra ise normal odaya alındı.

        "BABAM ASLAN GİBİ"

        Ünlü şarkıcı da babasıyla birlikte hastane odasında objektif karşısına geçti. Birlikte eğlendikleri anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Dalkılıç, babasının son sağlık durumunu da takipçilerine duyurdu.

        Murat Dalkılıç, konuyla ilgili, "Arayan, soran herkese çok teşekkür ederiz. Babam aslan gibi, çok şükür..." mesajını paylaştı.

        HASTANEYE KOŞMUŞTU

        Babasının kalp krizi geçirdiği haberini alan ünlü sanatçı Murat Dalkılıç, sevgilisi Sitare Akbaş ve kardeşi Elif Dalkılıç ile Aydın'a gelmişti. Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer tarafından karşılanan Dalkılıç, babasının doktoru Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz'dan bilgi almıştı.

        REKLAM
        Elif Dalkılıç, ağabeyi Murat Dalkılıç ve sevgilisi Sitare Akbaş
        Elif Dalkılıç, ağabeyi Murat Dalkılıç ve sevgilisi Sitare Akbaş

        "İYİ OLACAK, İNANIYORUM"

        Ardından babasının sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Murat Dalkılıç, "Babam Kuşadası'nda kalp krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. İyi olacak, inanıyorum. Doktorlardan aldığım bilgiler doğrultusunda babamın durumunun iyi olduğunu öğrendim. Sanırım yarın veya yarından sonra daha da normale dönecek diye umuyorum." diye konuşmuştu.

        Murat Dalkılıç
        Murat Dalkılıç

        DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

        Mehmet Sedat Dalkılıç'ın durumu hakkında bilgi veren Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş da, "Hastamız kalp krizi geçirip, Söke Devlet Hastanesi'ne başvurmuşlar. Söke Devlet Hastanesi'nden sevkli olarak aldık hastamızı. Gelir gelmez anjiyosu yapıldı ve kalp krizi tanısı kesinleşti. Şu anda koroner yoğun bakımda, tedavisi devam ediyor. Hastamız hocalarımızın takibinde, yoğun bakım şartları devam ediyor." ifadelerini kullanmıştı.

        Murat Dalkılıç ile babası Mehmet Sedat Dalkılıç
        Murat Dalkılıç ile babası Mehmet Sedat Dalkılıç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa