Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Murat Boz’un yeni filmi belli oldu - Magazin haberleri

        Ağustos’un ilk haftasında çekimlerin başlayacağını duyuran ünlü sanatçı Onur Akay, ünlü popçu Murat Boz’un, eşi tarafından terk edilmiş ve kızıyla hayatını devam ettiren down sendromlu bir babayı canlandıracağını yazdı.

        Ünlü popçu Murat Boz, geçtiğimiz Mart ayında Etiler'deki bir kuaförden çıkarken görüntülenmiş ve ‘Kardeşim Benim 2’ isimli filmden sonra, görüşme aşamasında olduğu yeni bir film projesinden bahsetmişti. Boz, yeni film hakkında "Hikâye sürpriz, söylemem. Şu an görüşme aşamasında" demişti.

        ÇEKİMLER AĞUSTOS’UN İLK HAFTASINDA!

        ‘Hadi İnşallah’, ‘Kardeşim Benim’, ‘Dönerse Senindir’ ve ‘Kardeşim Benim 2’ filmleriyle sinemaseverlerin karşısına çıkan Murat Boz, o söylediği proje için imzayı attı ve çekimlerine Ağustos ayının ilk haftasında başlıyor.

        REKLAM

        DOWN SENDROMLU BİR BABAYI CANLANDIRACAK!

        Onur Akay'ın edindiği bilgilere göre, ‘Ayla’ filmiyle büyük bir başarı yakalayan Mustafa Uslu’nun yapımcılığını yapacağı filmde Boz, çok farklı bir rolle karşımıza çıkacak. Boz, eşi tarafından terk edilmiş ve kızıyla hayatını devam ettiren down sendromlu bir babayı canlandıracak.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa