Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Gündem Muhtarlar Günü kutlu olsun! Resimli, anlamlı 19 Ekim 2024 Muhtarlar Günü mesajları ve sözleri
        • 1

          Muhtarlar Günü, yerel yönetimlerde vatandaşla devlet arasında köprü görevi üstlenen muhtarların değerini öne çıkaran bir gün olarak kutlanıyor. Mahalle ve köylerde yaşayan vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm arayan muhtarlar, yerel düzeyde demokrasinin en önemli temsilcilerinden biri olarak kabul ediliyor. Her gün vatandaşların yanında olan ve onların ihtiyaçlarını yetkililere ileten muhtarlar, toplumun en yakınındaki idari temsilciler olarak büyük bir sorumluluk taşıyor. İşte en güzel, anlamlı 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajları...

        • 2

          "Muhtarlar, demokrasimizin en güçlü yapı taşlarından biri olup, halkla devlet arasında bir köprü vazifesi görür. Muhtarlar Günü vesilesiyle tüm muhtarlarımıza, bulundukları mahallelerdeki hizmetleri ve fedakarlıkları için teşekkür ederiz. Her zaman yanınızda, her adımda halkınızla birlikte olmanız, gücümüzü sizden alıyor. Gününüz kutlu olsun!"

        • 3

          "Muhtarlık, mahallenin sesini duyan, ihtiyaçlarını bilen ve her daim çözüm üreten bir makama sahip olmayı gerektirir. Vatandaşın en yakın temas noktası olan muhtarlarımız, adil, dürüst ve cesurca verdikleri hizmetlerle takdiri hak ediyorlar. Bu özel günde, halkına adanmış tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım."

        • 4

          "Muhtarlar, sadece birer idari temsilci değil, mahallelerinin umut ışığı ve halkın gönülden seçilmiş temsilcileridir. Her gün fedakarca çalışarak insanımızın dertlerine çözüm bulan muhtarlarımız, yerelde büyük bir sorumluluğu üstlenmektedir. Bu özel günde, tüm muhtarlarımızı saygıyla selamlıyor ve Muhtarlar Günü’nü kutluyorum."

        • 5

          "Mahalli idarelerimizin temel taşı olan Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine ve ailelerine huzurlu bir ömür diliyorum."

          "Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın '19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum."

        • 6

          "Devletimiz ve Milletimiz arasında gönül köprüleri kuran, demokrasimizin temel yapı taşı olan kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyorum."

          "Her türlü imkansızlıklara rağmen; kendi mahallesinde, köyünde yaşayan vatandaşlara hizmet götürmeye çalışan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü kutlu olsun."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa