Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum Belediyesi ve Ortakent Yahşi Yalılarını Geliştirme ve Mavi Bayrak Derneği (OYDER) işbirliğiyle yapılacak 5. Acı Ot Festivali öncesinde basın toplantısı düzenlendi.

        Ortakent Köyiçi mevkisinde 9-10 Mart'ta gerçekleştirilecek festival öncesi Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün önünde düzenlenen toplantıda konuşan OYDER Yönetim Kurulu Başkan Vekili Seha Ergene, festivalle Bodrum Yarımadasının ve Türkiye'nin en büyük lezzet buluşması olmayı hedeflediklerini söyledi.

        Festivalde, yöresel ürünlerin tanıtımı ve bölge esnafının ekonomiye katkı sağlama iş birliğine ivme kazandırmayı amaçladıklarını belirten Ergene, "Festival alanında yaklaşık 250 yöresel tat ve 30 adet el sanatları standı yer alacak. Festival süresince yöresel sanatçılarımız sahne alacak, halk oyunları gösterileri ve Bora Gencer konseri gerçekleşecek." dedi.

        Ergene, festivalin ikinci gününde Şef Zekeriya Yıldırım'ın öncülüğünde ünlü şeflerle yemek atölyeleri, yöresel yemek yapımı ve mutfak kültürünü tanıtan etkinliklerin olacağını anlattı.

        Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez de festivale ilçe dışından da vatandaşları beklediklerini belirterek, sorunsuz bir festival geçirmeyi temenni etti.

        Bodrum Belediyesi Genel Koordinatörü Emel Çakaloğlu da Bodrum'un turizm, kültür, sanat ve spor kenti olduğu kadar geniş gastronomi potansiyeli bulunan bir kent olduğunu dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa