Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 2022 sezonunda düzenlediği Enduro ve Süper Enduro yarışlarında şampiyonluklar elde eden sporcu Aykut Kızıltan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı makamında ziyaret etti.

        Bodrum Motosiklet Spor Kulübü sporcusu Kızıltan, Bergama-Kartepe-Ankara-Kayseri ayaklarında birincilikler elde etti.

        Genel toplamda 80 puanla grubunda şampiyonluk kazanan sporcu, başarısını Süper Enduro'da da İstanbul-Mersin-İzmir-Kocaeli-Bursa'da düzenlenen yarışlarda elde ettiği birinciliklerle sürdürdü. Toplamda kendi grubunda ve genel klasmanda elde ettiği derecelerle 9 yarıştan 16 kupa ile dönen Kızıltan, 2022 Enduro ve Süper Enduro yarışlarında kendi grubunda şampiyon oldu.

        Kızıltan, galibiyetlerini kutlamak ve mutluluğunu paylaşmak üzere kupalarıyla Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı ziyaret etti. Ziyarete Bodrum Motosiklet Kulübü Başkanı Cevdet Erçik ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

        Sporcu Aykut Kızıltan hedefinin yurt dışındaki yarışlara da katılarak Türkiye'yi ve Bodrum'u daha çok kişiye tanıtmak olduğunu, bu hedefler doğrultusunda ilerlemek için sponsorlukların önem taşıdığını belirtti.

        Başkan Aras, spor ve sporculara destek verilmesi gerektiğinin önemine dikkati çekerek, ilçeye büyük gurur yaşatan Aykut Kızıltan'a plaket verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa