Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhur İttifakı'nın Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, yaptığı açıklamada, "İlçenin karşı karşıya olduğu sorunlar ve potansiyel gelişim alanları hakkında işbirliği ve uyum içinde olmalıyız. Sorunlarımız ortak, hiç birimiz bu ilçenin kötülüğünü istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

        Yazıcı, açıklamasında, Marmaris'in geleceği için birlikte hareket etmenin önemini vurguladı.

        Ziyaretlerinde sorunları ve talepleri dinleyerek not aldığını belirten Yazıcı, "Vatandaşların sesini duyurmak ve ihtiyaçlarına çözüm bulmak için aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Marmaris, çok önemli bir dönemeçte. Yol, altyapı, otopark, sosyal tesis, temiz ve modern plajlar, spor tesisleri gibi birçok önemli konudaki sorunlara çözüm odaklı yaklaşıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

        Yazıcı, Marmaris’in geleceği için daha sürdürülebilir bir yol izlenmesi gerektiğine dikkati çekerek, açıklamasını şöyle tamamladı:

        "Toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak ortak bir vizyon oluşturup projeleri hayata geçireceğiz. Belediye başkan adaylığım, Marmaris’in kalkınması ve ilerlemesi için önemli bir adım. İlçenin karşı karşıya olduğu sorunlar ve potansiyel gelişim alanları hakkında işbirliği ve uyum içinde olmalıyız. Sorunlarımız ortak, hiç birimiz bu ilçenin kötülüğünü istemiyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa