Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın 2023 yılı tarımsal potansiyelinin değerlendirildiği toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

        Tavlı ve Ziraat Odası Başkanları Muğla'nın zirai üretim potansiyelini geliştirmek için Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce geliştirilen projeler hakkında ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

        Muğla'nın ülkenin en yüksek tarımsal üretim potansiyeline sahip illerinden olduğunu belirten Tavlı, üreticilerin verimliliklerini ve gelirini arttıran projelerin öncelikli olarak destekleneceğini söyledi.

        Muğla'daki tarımsal kapasitenin daha verimli hale getirilmesi için Muğla'da Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri çalışmalarında önemli gelişmeler olduğunu belirten Tavlı, Ziraat Odası başkanlarına Seydikemer Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin son durumu hakkında bilgi verdi.

        Tavlı, Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Süt Sığırcılığı Organize Sanayi Bölgesi Projesinin Muğla'ya kazandırılmasındaki destekleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi'ye ve Bakanlıklar ile Muğla milletvekillerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa