Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Mor ve Ötesi'nden albüm müjdesi!
        • 1

          Sözü ve müziği Mor ve Ötesi'ne ait olan "Dünyaya Bedel" adlı parça, aynı zamanda grubun 10 yıl aradan sonra çıkaracağı ilk stüdyo albümünü de müjdeliyor. Albümün 2022 başlarında yayınlanması planlanırken, albüme dair tüm ayrıntılar grubun sosyal medya hesaplarından yakında paylaşılacak.

        • 2

          "Dünyaya Bedel"in Aslı Çelikel imzalı video klibi de yayınlandı. Dikkat çekici video klipte, gruba Beril Şenöz ve Mert Öztekin etkileyici danslarıyla eşlik ediyor.

        • 3

          Pandemi sürecinde müziğe yoğunlaşan pek çok sanatçı, yeni şarkılarını ve albümlerini dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Kendilerini üretmeye adayan müzisyenler, melodilerini sevenlerine sunuyor. İşte sizin için seçtiklerimiz...

        • 4

          'BİNBİR 1001' YAYINDA

          Romina'nın ikinci parçası "Binbir 1001"de ünlü müzisyen İskender Paydaş, katkıda bulunarak, sürpriz yaptı. Sözü ve müziği Romina'ya ait şarkının düzenlemesini İskender Paydaş gerçekleştirdi.

          "BinBir 1001" adlı parçanın hikayesi için Romina, "Gerçek hikayeden esinlenerek yazdım. Hikayesi baskı altında olan kadınların şarkıyı dinleyerek iyileşmelerini ve özgüvenlerini yeniden oluşturup, içsel değeri hatırlamaktı. Her dinlediklerinde daha da güçlenecekler ve kendilerini çok iyi hissedecekler." ifadelerini kullandı.

        • 5

          SERENAD BAYRAKTAR'DAN 'UNCOVERED'

          Yayınladığı "Güneye Göçelim" adlı şarkısıyla alternatif pop tarzındaki iddialı duruşunu sürdüren genç sanatçı Serenad Bayraktar, Genco Arı ile birlikte hazırladığı "Uncovered" ismini verdiği yepyeni albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.

          Serenad Bayraktar'ın "Uncovered" albümü, 17 Aralık Cuma günü itibariyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

        • 6

          ÖZKAN YAVAŞ'IN YENİ HİKAYESİ

          Geçtiğimiz dönemlerde Orhan Ölmez ve Baha ile çalışmalar yapan Özkan Yavaş, sözü ve müziği kendisine ait 'Alma Ahımı' isimli şarkısıyla, naif ses ekolünün genç temsilcisi olma yolunda ilerliyor.

          Sözü ve müziği kendisine ait olan Yavaş'ın yeni şarkısı 'Alma Ahımı'nın düzenlemesi Güven Kütük'e ait.

          Yapımcılığını Orhan Ölmez'in üstlendiği 'Alma Ahımı', tüm dijital platformlarda yerini aldı.

        • 7

          CEM BELEVİ'DEN BU KEZ FİLM MÜZİĞİ

          Cem Belevi, oyuncu kadrosunda yer aldığı, Aslı T. Kızmaz'ın sevilen kitabı "Benden Ne Olur"un uyarlaması olan aynı adlı filme yaptığı müzikle dikkatleri bu kez farklı bir yöne çekiyor.

          Başrollerinde Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan'ın yer aldığı, 14 Ocak'ta vizyona girecek filmde yer alan "Olaysız Dağılmayalım" şarkısı, 24 Aralık'ta yayına girecek.

          Sözlerini Aslı T. Kızmaz'ın yazdığı, müziğini ve düzenlemesini Cem Belevi'nin yaptığı "Olaysız Dağılmayalım" şarkısı, filmin ana karakteri Sertab Bal (Hazal Kaya) için iflah olmaz rockçı Efe (Cem Belevi) tarafından bir gecede yazılmış bir parçayı temsil ediyor. Ayrıca bu parça Sertab'ı derinden etkileyen bir anıya da sahip!

          Cem Belevi'nin "Olaysız Dağılmayalım" isimli teklisi, 24 Aralık'ta yayına olacak.

        • 8

          FİDE KÖKSAL'IN EN YENİ TEKLİSİ: 'BAKMA BANA SEN'

          "Bakma Bana Sen" karmaşık, sert ve zor olan her şeye rağmen düştüğünde kalkmasını ve kaldığı yerden yola devam etmesini bilen tüm güçlü insanlara yazıldı. Sözleri Fide Köksal'a, müziği "Bu Kalp Seni Unutur Mu" ve "Gönül" gibi klasikleşmiş Kızılok şarkılarının bestecisi Özkan Samioğlu'na ait.

        • 9

          RANA TÜRKYILMAZ'IN İLK ŞARKISI 'ALAMET' YAYINDA

          Türk rock müziğine yeni bir sound ve tarz getirecek olan Rana Türkyılmaz, ilk şarkısı "Alamet"i müzikseverler ile paylaştı. "Alamet"in düzenlemesi Sezer Dinç tarafından yapıldı. Klip yönetmenliği koltuğunda oturan Berke Kapotoğlu, aynı zamanda projenin fotoğraflarına da imzasını attı.

        • 10

          'AFFETMEDEN' TÜM PLATFORMLARDA

          İzmir'den başlayarak hızla adını duyuran ve görünüşe göre kendilerine daha çok maruz kalacağımız Beyefendi, ilk bestesini 2019 yılında yayınladı.

          Üç büyükler Yiğit, Ozan ve Barış tarafından 2016 yılında kurulan ve 5 kişilik olma özelliğini hiç bozmayan Beyefendi, duyduklarında "İşte bu adamlar bizimle çalmalı!" hissi uyandıran Doğuş ve Alus'un da sırasıyla gruba katılmasıyla son halini aldı.

          Geçtiğimiz yıllar içinde söz ve müziği gruba ait olan "Yeniden Başla"yı yayımlayıp, ardından Aşık Veysel bestesi olan "Güzelliğin On Par'etmez"i Kıraç ile birlikte yorumlayan Beyefendi, yeni teklisi "Affetmeden"i yayımladı.

        • 11

          'ALLAME'DEN YOLUN SONU

          Allame, yeni şarkısı "Yolun Sonu" ile dinleyiciyle buluştu. Sözü, bestesi ve düzenlemesi sanatçının kendisine ait olan şarkı, yayında.

          "Son dönem; mevcut siyasi, ekonomik gelişmeler ve sosyal ilişkilerin sekteye uğraması ile bireyleri oldukça yoğun etkilediği bir dönem oldu. Bireylerin psikolojileri ve yaşam standartları olumsuz etkilendi. Bu şarkıda aslında bu etkileri ve ortak noktaları irdeliyor, durum analizi yapıyorum." diyen rapçinin "Yolun Sonu" şarkısı, Allame'nin yönetmenliğindeki klibiyle aynı anda tüm dijital platformlarda yayında.

        • 12

          GÜLAY'DAN BİR OGÜN SANLISOY ŞARKISI

          Gülay "Sarı Şarkılar" albümünde birbirinden değerli sanatçılara ve eserlerine yer verdi. Bunlardan biri de rock müziğin önemli isimlerinden Ogün Şanlısoy'un "Geçer Zaman" şarkısı...

          Söz ve müziği Ogün Şanlısoy'a, düzenlemesi Cihangir Aslan'a ait şarkı Harems Stüdyoları'nda kaydedildi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa