Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Milli Savunma Eski Bakanı Mehmet Ercan Vuralhan’ın Fatih Sirkeci’de boğazından bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin davanın görülmesine başlandı.

İHA'nın haberine göre, İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada sanık Yüksel Karababa ve avukatları hazır bulundu. Eski bakan Vuralhan’ın yakınlarının ise duruşmaya katılmadığı görüldü.

Kimlik tespitinin ardından savunmasını yapan sanık Yüksel Karababa, eski bakan Ercan Vuralhan ile arkadaşı Mustafa Y.K. aracılığıyla 2014 yılında tanıştığını söyledi.

Çöplerden imalat ve geri dönüşüm işi yaptığını kendisine lokal ortak aradığı için Mustafa Y.K. ile görüştüğünü anlatan sanık Karababa, o da ortak olabileceğini fakat eski savunma bakanı Vuralhan’dan 200 bin dolar alacağı olduğunu bir iki hafta kadar sonra parayı alacağını o zaman ortak olabileceğini söyledi. Ancak bu parayı alması için harç yatırması gerektiğini 500 Euro’ya ihtiyacı olduğunu söyledi. İşinin görülmesi için 500 Euro Mustafa Y.K.’ya verdim. Bu durumdan bir iki hafta sonra Vuralhan teşekkür etmek için beni yanına çağırdı, konuşurken ben kendisine yapacağım işi anlattım, o da olumlu yaklaştı" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ