Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu sezon Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu, teknik direktör Burhan Baygın ile anlaştı.

        Mersin İdmanyurdu yeni yönetimi, kırmızılacivertli ekibi yeniden eski günlerine kavuşturmak için kolları sıvadı. Halil Türer başkanlığında bu sezon Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu'nda, A takım ve alt yapı hocaları belirlendi. Mersin İdmanyurdu'nun eski sporcularından Burhan Baygın, teknik direktörlük görevine getirildi.

        "Mersin İdmanyurdu yaşayacak"

        Kulübün gidişatı ve gelecek sezon planlamasıyla ilgili açıklamalarda bulunan başkan Halil Türer, kulübün kapatılacağı, gelecek sezon maçlara çıkmayacağı gibi dedikodulara taraftarların asla itibar etmemesi gerektiğini söyledi. Mersinli gençlerle birlikte mücadelelerini vereceklerini kaydeden Türer, Mersin İdmanyurdu bayrağını sonuna kadar dalgalandıracaklarını söyledi.

        Süper Amatör Lig'de altyapı ağırlıklı bir kadro oluşturacaklarını ifade eden Türer, "Bu kadroya dışarıdan da takviyeler yaparak başarılı bir sezon geçireceğiz. Hedefimiz, futbolcu yetiştirmek ve kulübü yaşatmak. Mersin'deki genç yetenekleri keşfetmek için seçmeler düzenleyeceğiz. Bu seçmelerin sonucunda beğenilen futbolcuları takımımıza kazandıracağız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa