Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Mersin Haberleri

MERSİN'DE FUTBOL HAKEM KURSU AÇILIYOR

MERSİN (İHA) - Mersin'de futbol aday hakem kursu açılacağı bildirildi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Mersin Şube Başkanı Abuzer Bilen, İl Hakem Kurulunun aday hakem kursu açılması için daha önceden yazılı olarak başvuruda bulunduğu Merkez Hakem Komitesi'nden olumlu cevap aldıklarını belirtti. Mersin'deki Futbol Aday Hakem Kursunun, 17 Aralık tarihinde açılacağını kaydeden Bilen, kursa katılmak isteyen 16-30 yaş arasında erkek adaylarda boy şartının 1.75, bayan adaylarda ise 1 metre 65 santimetre olduğunu söyledi. Bilen, başvuru yapacak adayların adı-soyadı, TC numarası, doğum tarihi, eğitim durumu, mesleği ve telefon numaralarını yazarak (aliihsanyayan@mynet.com, abuzerbilen33@hotmail.com) adreslerine göndermeleri gerektiğini belirtti.

Bilen, 4 gün sürecek olan kursun ilk gününde ön elemelerin yapılacağını, daha sonraki günler eğitime geçileceğini, eğitim çalışmalarının Nevin Yanıt Atletizm Spor Kompleksi'nde yapılacağını sözlerine ekledi.

(HSK-Y)

01.12.2015 13:55:47 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri