Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

SHOW TV’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi 'Sandık Kokusu'nun kadrosunda; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı isimler yer alıyor.

Read more!

Senaryosunu; Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un oturduğu 'Sandık Kokusu'nun oyuncu kadrosuna; 'Irmak' karakteriyle dâhil olan Meriç Aral, Habertürk'e diziyle ilgili görüşlerini paylaştı; "Bence ‘Sandık Kokusu’nun kendine has bir sıcaklığı ve samimiyeti var. İzleyiciler, karakterlerle ve Cennet Sitesi’ndeki yaşantıyla çok doğrudan bir bağ kurmuş vaziyette ve sanki hepimiz izleyicilerimizle birlikte o sitede yaşıyormuşuz gibi bir ruh hali içindeyiz. Açıkçası bu benim hoşuma gidiyor."

Read more!

‘Sandık Kokusu' dizisine 'Irmak' karakteriyle dâhil oldunuz... Senaryoyu nasıl buldunuz?

Bana teklif edilen karakter, beraber oynayacağım oyuncu kadrosu, senaryoyu Melis (Civelek) ve Zeynep (Gür) hanımların yazıyor olması, yönetmenlerimiz, yapım ve televizyon kanalı, beni zaten senaryoyu okumadan etkilemişti. Açık konuşmam gerekirse, henüz okumadan, bu ekibe güvenerek ve işin kendisini bir izleyici olarak da sevdiğimden içinde olmak çok istedim. Senaristlerimiz işinin ehli olduğundan, onları yıllardır takip eden bir izleyici ve oyuncu olarak yazdıkları bir senaryoyu canlandırmak benim için oldukça keyifli.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ