Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Mehmet Akif Ersoy, ışıltılı kariyerine bugünden itibaren Habertürk'te yeni bir pencere açacak. 'Mehmet Akif Ersoy ile 5. Gece'...

Uzun yıllardır gazetecilik, televizyonculuk ve sunuculuk yapan, haberleri, gündemi tüm birikimi ve profesyonelliğiyle değerlendirerek aktaran usta isim Mehmet Akif Ersoy, yeni yayın döneminde cuma geceleri, izleyicilerin karşısına 'Mehmet Akif Ersoy ile 5. Gece' adlı talkshow ile de çıkacak. Ersoy, her cuma saat 21.00’den itibaren; eğlence, kahkaha, sohbet, gündem, sanat ve müzik içerikli 'Mehmet Akif Ersoy ile 5. Gece'de ünlü konuklar ağırlayacak.

Program boyunca çok sayıda ünlü müzisyen, oyuncu, gazeteci ve içerik üreticileriyle gündeme ve konukların hayatlarına dair eğlenceli sohbetler edilecek. Program; oyunlar, orkestra eşliğinde canlı performanslar, vtr’ler, gizli röportajlar ve konuklara özel içeriklerle devam edecek. Canlı olarak yayınlanacak programda aynı zamanda izleyicilerin katılımıyla, interaktif oyunlara da yer verilecek.

'Mehmet Akif Ersoy ile 5. Gece', yayın dönemi boyunca kahkahanın, eğlenceli sohbetin, oyunların adresi olacak ve ekranlara özlenen, yepyeni, dinamik bir talkshow olarak yansıyacak.

'Mehmet Akif Ersoy ile 5. Gece'de ilk haftanın konukları; Reymen, Oğuzhan Uğur ve Defne Samyeli olacak.

Read more!

Mehmet Akif Ersoy, Habertürk'ten Mehmet Çalışkan ile yaptığı röportajda 'Mehmet Akif Ersoy ile 5. Gece' ve kendisiyle ilgili soruları cevapladı.

Read more!

• Hayırlı olsun. Yeni bir programa başlıyorsun; Talkshow türünde ‘Mehmet Akif Ersoy ile 5. Gece’… Her Cuma saat 21.00’de Habertürk’te yayınlanacak... Kariyerin boyunca birçok program sundun / sunuyorsun. ‘Mehmet Akif Ersoy ile 5. Gece’ senin için biraz farklı bir içerik mi olacak? Neler hissediyorsun?

Evet, bugün canlı yayınla başlayacağız. İzleyicilerimiz açısından 15 yıldır hep çok ciddi işlerle uğraştım. Mesleğe başladığımda çok güler yüzlü bir adamdım. Anonslarımın sonunda hep gülümserdim. İlk muhabirlik yıllarımda arkadaşlar, “Burada çok gülme” derdi. Gülmüyorsam da gülüyor gibi görünürdüm. Çünkü öyle bir ailede büyüdüm. Herkesin şen şakrak olduğu bir aile ortamındaydım. İster - istemez de işi yaparken böyleydi. Arkadaşlar, beni çok uyardı. Onlara “Gülmüyorum” diyordum ama “Gülen bir ifaden var” diyorlardı. “Tamam, gülmeyeceğim” dedim. Çattım kaşlarımı… Sonra Etiyopya’ya gittim Addis Ababa’da TRT temsilciliği yapıyordum. Orada çektiğim anonslarda da böyle bir sorun yaşadım. Gülmüyordum ama gülüyor gibi görünüyordum. Mizacım öyleydi. Ben bunu hiç gülmeyen bir formata çevirmek için yıllarca uğraştım. Sonra zaten kriz bölgelerinde çalışmaya başladım, savaş muhabirliği yapıyordum. Artık hiç gülünmeyecek işlerle uğraştım. Ve mesleki hayatımın büyük bir bölümü kriz bölgelerinde geçti. Zaten her şeyin tadının - tuzunun çok kaçtığı yerlerde çalışınca sizin de tadınız tuzunuz kaçıyor. Ondan sonra siyaset… Türkiye’ye döndükten sonra daha çok Türkiye’ye dair meseleler vardı. Mesela, ben temelli döndükten sonra 15 Temmuz darbe teşebbüsü oldu. Ekonomik sıkıntılar, siyasi gerginlikler, kutuplaşmalar, pek çok şey üst üste geldi… Öyle olduğu zaman tabii içeride de pek tadımız olmadı. Dışarıda Suriye iç savaşı, Irak’ta yaşananlar, geçen sene Afganistan, bir Libya krizi derken hep problemlerin içerisinde bir şekilde hem sahada, hem stüdyoda bunlarla ilgilendiğimiz bir dönem oldu. Dolayısıyla hep ciddi şeyler yaptık. Bu nedenle insanların benimle ilgili bir ön yargıları var. Hatta buradaki arkadaşlarımda da var. Show TV'nin magazin servisinde röportaj veriyorum. Talkshow yapacağımı duyan herkesin söylediği tek şey; “Akif mi yapacakmış? Nasıl yapacak? Yapamaz.” Daha samimi olduğum insanlar veya bana direk söyleyebilenler bunları bana da söylüyorlar. Kimisi de içinden konuşuyor. Bu çok normal bir şey. Beni sosyal ortamda tanıyanlar, “Çok iyi olur, çok güzel gider” diyor. Ben, biraz 15 yıl öncesine döneceğim bir hikâyenin içinde olduğumu hissediyorum. Ve tabii ki bu bizim izleyicilerimiz açısından da bir sürpriz. Çünkü beni dışarıda gördüklerinde, sokakta insanlarla karşılaştığımda sohbet ederken gülümsüyorum, muhabbet ediyoruz, eğleniyoruz. Herkesin tepkisi, “Allah Allah, biz senin böyle bir adam olduğunu hiç düşünmemiştik” oluyor. “Nasıl düşünüyordunuz?” diyorum. “Hiç gülümsemez, somurtkan, sert mizaçlı, iletişim kurarken de tedirgin olduğumuz, 'bir şey dersek acaba tersler mi?' dediğimiz bir adam” diyorlar. Dün ilk sıcak provamızı yaptık. Stüdyomuz çok güzel, çok keyifli bir yer oldu. Ekiple onun öncesinde çok toplantı yaptık. Daha önce bu işi iyi yapan insanlar, hepsi çok önemli projelerde çalışmış arkadaşlar. Herkes çok gergindi. Ben tabii rahatça sohbet edince, “Biz çok tedirgindik, çok şaşırdık” dediler.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ