Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin MasterChef Kıvanç Karadeniz kimdir? 2023 MasterChef All Star yarışmacısı Kıvanç Karadeniz kaç yaşında, ne iş yapıyor ve aslen nereli?
        • 1

          MasterChef All Star yeni sezona büyük bir süprizle dönüyor. All Star konsepti ile yarıştığı dönemlere damga vurmuş isimler yeni sezonda tekrar bir araya geliyor. 14 Haziran Çarşamba günü ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak olan MasterChef All Star’da Kıvanç Karadeniz de yer alıyor. İşte, Kıvanç Karadeniz hakkında merak edilen bilgiler…

        • 2

          KIVANÇ KARADENİZ KİMDİR?

          Kıvanç Karadeniz, Denizli'de dünyaya gelmiş ve 31 yaşındadır. Lise eğitimini doğduğu şehirde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ni kazanmıştır. Ancak, Kıvanç aşçılığa olan ilgisini keşfettikten sonra kariyerini değiştirme kararı almıştır.

        • 3

          MasterChef Türkiye'ye katılmadan önce özel bir yemek akademisinde aşçılık eğitimi alan Kıvanç Karadeniz, bu süre zarfında kendini mutfakta geliştirmiş ve farklı lezzetleri keşfetmiştir. Yarışmadaki performansı ve yaratıcılığıyla dikkat çekmeyi başarmıştır.

        Haberi Hazırlayan: Abdulkadir Akdeniz

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa