Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, "Eğer biz fitneden fesattan uzak durursak birliğimizi, beraberliğimizi kimse bozamaz." dedi.

        Yenişehirlioğlu, Mardin'in Savur ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, Mardin'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        AK Parti iktidarında Türkiye'de çok önemli çalışmaların yapıldığını anlatan Yenişehirlioğlu, Mardin ve Savur'a hizmet etmek isteyen adaylarının da aynı heyecanı taşıdığını söyledi.

        Birlik ve beraberliğe dikkati çeken Yenişehirlioğlu, "22 yıllık AK Parti iktidarı milletin teveccühü sayesinde vazifesinin başındadır. Eğer biz fitneden, fesattan uzak durursak birliğimizi, beraberliğimizi kimse bozamaz." dedi.

        AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Mardin'de ilk seçim koordinasyon merkezini Savur'da açtıklarını bildirdi.

        AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Erin, AK Parti Savur Belediye Başkan adayı Engin Uğur Hamidi ve AK Parti İlçe Başkanı Mecit Özel de konuşma yaptı.

        Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa