Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)MANİSA'nın Yunusemre ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren plastik fabrikasının kazan dairesinde, doğalgaz hattına yakın noktada çıkan yangın korkuttu.  

        Yangın 17.30 sıralarında Yunusemre ilçesindeki Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir plastik fabrikasının kazan dairesinde, henüz bilinmeyen bir sebeple çıktı. Fabrikadaki işçiler tahliye edilirken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 sağlık ekipleri sağlık ve polis sevk edildi. İtfaiye ekipleri, doğalgaz hattına yakın bir noktada çıkan yangını yaklaşık 1 saatte söndürdü. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, kazan dairesinde maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. (DHA) DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa Ersan ERDOĞAN

        2022-05-09 19:44:13

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa