Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Her yıl 1218 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftasında bu yıl Manisalı ve Sinoplu öğrenciler etkinlikler kapsamında kendi illerinin yöresel yiyeceklerini kardeş sınıflarına gönderdi.

        Tutum, Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı) Haftası Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu 1E Harikalar Sınıfı öğrencileri tarafından anlamlı bir etkinlikle kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu 1E sınıfı öğretmeni Halis Karataş, "Bu etkinliği kardeş okul ve kardeş sınıfımız olan Sinop Ayancık Cumhuriyet İlkokuluna hem Manisa’mızın yöresel yiyecek ve ürünlerini tanıtmak hem de kardeşlik duygularını geliştirmek amacıyla velilerimizin katkılarıyla çam sakızı çoban armağanı yiyeceklerimizi gönderdik. Aynı şekilde kardeş sınıfımız 1A sınıfı da Pınar Gül öğretmenleri öncülüğünde Sinop’un yöresel yiyeceklerini Manisa 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu 1E Harikalar sınıfımıza gönderdi. Böylece iki okul arasında bir gönül köprüsü inşa ettik.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa