Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)- İSTANBUL Bahçelievler'de çalıştıkları kuyumcu dükkanından 4,5 kilogram altın çalan ikiz kardeşlerden biri olan G.E. (18), altınlarla birlikte Manisa'da yakalandı.

        İstanbul Bahçelievler Yenibosna Kuyumcukent'te bulunan bir kuyumcu dükkanının çalışanı S.E. ve ikizi G.E., kuyumcudan 4,5 kilogram altını çalarak kayıplara karıştı. Bugün sabah saatlerinde dükkanına gelen iş yeri sahibi, dükkanının soyulduğunu fark etti. Durumu polise bildiren iş yeri sahibi, tüm gün haber alamadığı çalışanlarından şüphelendi. Harekete geçen İstanbul polisi, S.E. ve ikizi G.E.´nin izini sürdü. Polis, G.E.´nin İstanbul´dan İzmir´e gelmek için otobüs bileti aldığını tespit etti. İstanbul ve Manisa Emniyet Müdürlüklerinin ortak çalışmasıyla şüphelinin bulunduğu otobüs Manisa girişinde durduruldu. Manisa Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüpheli G.E. otobüste yakalandı. Şüphelinin çantasında yapılan aramada ise 4,5 kilogram altın bulundu. Manisa polisi, yolcu otobüsünde yakaladığı G.E.´nin çantasındaki altına el koyarken, şüpheli İstanbul´a sevk edilmek üzere emniyete götürüldü. S.E.'nin yakalanması için başlatılan çalışma ise sürüyor.DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Merkez Ersan ERDOĞAN

        2021-08-31 23:33:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa