Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu sabah tedavi gördüğü hastanede vefat eden Şehzadeler Belediyesinin MHP'li Meclis Üyesi ve eğitimci Mehmet Güzgülü'nün cenaze törenine katıldı.

        Yakınları tarafından morgdan alınan Güzgülü'nün (69) cenazesi, Hatuniye Camisi'ne getirildi. Mehmet Güzgülü'nün oğlu Aras Güzgülü, taziyeleri kabul etti.

        Cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aynı zamanda akrabası olan Mehmet Güzgülü'nün eşi Esin Güzgülü'ne taziyesini iletti.

        Güzgülü'nün oğlu Aras Güzgülü'ne sarılan ve metanetli olmasını isteyen Özel, "Güçlü olman lazım, böyle olursan anne şey yapar, zorlanır, çok üzülür. Babanın en büyük eseri sensin." diyerek teselli etti.

        Güzgülü'nün cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Kırtık Mezarlığı'na defnedildi.

        Mehmet Güzgülü'nün naaşını Özgür Özel ile geçen dönemin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de taşıdı.

        Törene, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile Bekir Başevirgen, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, siyasi parti temsilcileri, Güzgülü'nün ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        - Mehmet Güzgülü kimdir

        Manisa'da MHP'nin önemli isimleri arasında yer alan ve Manisa Büyükşehir Belediyesinde önemli görevlerde bulunan 69 yaşındaki eğitimci Mehmet Güzgülü, geçen günlerde lösemi teşhisiyle kaldırıldığı Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

        Manisa Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesinde 30 yıldan fazla süre meclis üyeliği görevinde bulunan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği ve geçen dönem Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanlığı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığı görevini de yürüten Mehmet Güzgülü, 31 Mart Mahalli İdari Seçimlerinde MHP'den Şehzadeler Belediyesi Meclis Üyesi seçilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa