Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya'nın Doğanşehir ve Hekimhan ilçelerinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

        Doğanşehir'de Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Büstü'ne çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalar, Doğanşehir Belediyesi Kapalı Pazar Yeri'nde devam etti.

        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından halk oyunları ekipleri gösteri sundu, ardından öğrenciler şiir okudu.

        Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği kutlamalar, halat çekme, çuval ve yumurta taşıma gibi oyunların oynanmasıyla sürdü.

        Boks, güreş ve jimnastik sporcularının gösteri yaptığı kutlamalara, Kaymakam Mehmet Kılıç, Belediye Başkanı Mehmet Bayram, diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

        - Hekimhan

        Hekimhan'da ise ilçe stadında düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

        Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Hamza Hazar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 105 yıl önce kurtuluş mücadelesi için Samsun'a geldiği günü gençlere armağan ettiğini vurguladı.

        Törene Kaymakam İbrahim Cesur, Belediye Başkan Mehmet Şerif Yıldırım, diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

        Daha sonra Gençlik Haftası'nda yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa