Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü Yaşlı Hizmetleri Birimi, yaşlılara alzaymır, sağlıklı beslenme ve psikoloji semineri düzenledi.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü Yaşlı Hizmetleri Birimince gerçekleştirilen program, Vefa Konağı'nda gerçekleştirildi. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yapılan programda alzaymır konusunda uzman doktor Ayşe Taş, sağlıklı beslenme konusunda diyetisyen Resul Yılmaz, psikoloji konusunda ise psikolog Asiye Uruç bilgiler verdi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Fikret Vurucu, Sağlık İl Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesinin ortak gerçekleştirdiği programda, alzaymır konusunda bilgi verildiğini, buna benzer sağlık hizmetleri kapsamında fiizyoterapistler, ağız ve diş sağlığı uzmanları, sosyologlar, psikologlar ve diyetisyenlerin seminer verdiğini belirtti.

        Vefa Konağı'nda yaşlıların istifade edebilecekleri bir kütüphane de bulunduğunu kaydeden Vurucu, "Her konuda yaşlılarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa