Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Paramparça 82. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Erkan Petekkaya, Barış Falay, Ebru Özkan Saban,Mine Tugay gibi isimlerin rol aldığı Paramparça, 82. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde Alaz'ın hayatı tehlikeye girer. İşte Paramparça 82. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        PARAMPARÇA 82. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        ALAZ’IN HAYATI TEHLİKEDE

        Alaz’ın kaçırıldığını Dilara’dan öğrenen Harun, beyninden vurulmuşa döner. Oğluna sağ salim kavuşabilmek için tek seçeneği vardır: Dubrovnik’e gidip Damir ile buluşmak ve onun isteklerine boyun eğmek… Artık Alaz kadar Harun’un hayatı da tehlikededir.

        MAİDE’NİN HAZİN SONU

        Cihan da Alaz’ı bulabilmek için tüm imkanlarını seferber eder. Mithat’tan yardım isteyen Cihan, verilen adrese baskın yapar ve büyük bir çatışma yaşanır. Cihan, Mithat’ın gerçek kimliğini deşifre etmeye de çok yaklaşmıştır. Maide Hanım’ın hiç sönmeyen intikam ateşi ise bu kez kendisini yakar...

        ASUMAN’IN BÜYÜK KOZU

        Yıllar sonra ortaya çıkan Ekrem Bey farkında olmadan, Asuman’a Dilara hakkında çok büyük ve önemli bir koz verir. Dilara ise yıllardır sakladığı bambaşka bir sırrının ortaya çıkmış olmasından dolayı zaten çok zor durumdadır.

        PARAMPARÇA 81. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        CANSU’YA YALAN SÖYLÜYORLAR

        Komadan çıkan Cansu, bebeğini kaybettiğinden habersizdir. Cansu’ya gerçeği açıklamaya cesaret edemeyen Dilara’nın yalanlarıyla, işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Ayşe’nin mezarını ziyaret eden Rahmi Bey, burada Maide Hanım’a yakalanır. Daha fazla kaçamayacağını anlayan Rahmi Bey, polise teslim olur.

        ASUMAN VE MAİDE İTTİFAKI

        Burhan Bey’in ölümünün ardından Maide Hanım kendisine yeni bir işbirlikçi bulmakta gecikmez. Asuman, Maide Hanım’ın şeytani planlarını uygulayabilmesi için tam da aradığı kişidir. İkili arasında güçlü bir ittifak kurulur. Asuman’ın yoluna çıkan Ekrem Bey farkında olmadan Asuman’ın eline çok büyük bir koz vermiştir.

        ALAZ’I KİM KAÇIRDI?

        Harun’un çevirdiği kirli işleri Cihan’dan öğrenen Dilara, her şeyi göze alıp, Harun’dan boşanmaya karar verir. İkilinin, boşanma protokolünü konuşmak için buluştuğu saatlerde yalıya maskeli adamlar baskın yapmış ve Alaz’ı yanlarına alarak ortadan kaybolmuşlardır.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa