Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Kara Sevda 44. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Kemal, Hakan’dan Ozan cinayetiyle ilgili yardım istemek için karşısına çıkar. Hakan, Emir ve Kemal arasında önemli bir sınav vermek zorunda kalır. İşte Kara Sevda 44. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

KARA SEVDA 44. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Takipçileriyle 44. randevusuna çıkacak olan Kara Sevda'da olaylar şöyle gelişecek: Kemal ve Nihan, Ozan’ın ölümünün bir cinayet olduğunu kesinleştirmişlerdir. Ama ortada bir sorun vardır. Kemal’le Nihan’ın ulaşabildiği bu bilgi, yetkili makamlardan nasıl gizlenmiştir? Kemal bu sorunun üstüne gitmeye karar verdiğinde, Nihan’a da Müjgan’ın ortaya çıkarılışının haberi gelir. Nihan Kemal’le çok gizli bir araştırma yürütürken, Kemal’in Emir’le olan savaşını büyütmesine kızar. Kemal için ise Ozan’ın cinayeti ve Emir’le savaşı ayrı iki cephedir. Nihan ile Kemal’in arasındaki ilk çatışma buradan alevlenir.

Emir ise ilk kez Kemal’in attığı golün acısını çıkarmak yerine etrafını saran ateş çemberinden kurtulmaya çalışır. Galip Kozcuoğlu’nun gözaltına alınmasıyla başlayan süreç, Kozcuoğlu holdingi de etkisine alır. Emir birden fazla cepheyi kontrol altında tutmaya çalışırken, Kemal’in elinde tuttuğu çok önemli bir bilgi daha vardır. Kemal’in işaret fişeğiyle, Emir, annesi Müjgan’a dair bilmediği hayati sırrın peşine düşer.

Kemal, Hakan’dan Ozan cinayetiyle ilgili yardım istemek için karşısına çıkar. Hakan, Emir ve Kemal arasında önemli bir sınav vermek zorunda kalır. Nihan ve Kemal’in birlikte kuracakları oyun, Emir’in sakladığı büyük bir gerçeği hedef alacaktır.

Nihan ve Kemal, Leyla’nın evinde bir araya gelir. O gece hissettikleri, Kemal’i Asu’yla evlilik kararını sorgulamaya iter. Nihan ise Kemal’le birbirlerine değdikçe işlerin sarpa saracağının farkındadır. Nihan Kemal’den kaçar, Kemal vazgeçmez. Nihan’ın üstüne gittiğinde Nihan’ın kendine sakladığı sırlardan biri gün yüzüne çıkar. Tünelin ucundaki ışığı gören Kemal için Nihan’a sımsıkı tutunmaktan başka bir yol yoktur.

KARA SEVDA 43. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Nihan’ın Ozan’ın ölümüyle ilgili ortak hareket etme kararına karşın, Kemal’in ciddi endişeleri vardır. Bu endişeler, Emir’in harekete geçmesiyle kanıtlanır. Nihan ile Kemal işbirliği ilk andan Emir’e deşifre olma tehlikesiyle yüzleşir.

Emir, Kemal’in bir gece önce kendisine Nihan üstünden verdiği “dersin” hesabını sormak için vakit kaybetmez. Kemal’in bütün ailesi hedefindedir. Emir her bir hamlesinde eli biraz daha yükseltecektir.

Diğer tarafta Kemal ve Nihan arasındaki sonsuz bağın kanıtı olan defter bir Soydere’nin eline geçer. Yaşanacakların ardından, bu defterin, Nihan’la Kemal arasındaki sonsuz bağın kanıtı olduğu kadar, Kemal’in ölümle yaşam arasındaki çizgisi olduğu da anlaşılacaktır. Nihan evde defterin yokluğunu fark ettiğinde, yaşayacağı korkunun bir tarafında kızının hayatı, diğerinde de sevdiği adamın hayatı olacaktır.

Nihan ile Kemal’in araştırmaları, Ozan’ın cinayete kurban gittiğine dair somut bir delil elde etme amacında yoğunlaşır. Kemal, cinayet araştırmasının Nihan’ı Zeynep’e götürdüğünü öğrendiğinde, Nihan’ın arkasında bıraktığı büyük açığı fark edecektir. Kemal ve Nihan’ın Emir’in gölgesinde bundan sonra atacağı her adım için çok dikkatli olması gerekmektedir.

Kemal, Emir’in kendisini durdurabilmek için ne kadar ileri gidebileceğini acı bir şekilde öğrenir. Kendisinden ailesine uzanan savaşın hesabını, Kemal de Emir’e sormadan bırakmayacaktır.

Ozan’ın ölümüne dair şüphelerini ispatlayabilecek yeni bir kanal bulan Kemal, Nihan’la yeniden bir araya gelir. Ozan’ın öldüğü güne dair ortaya çıkacak yepyeni bilgiler, Kemal’in elinde gerçek bir delile dönüşecektir.

Emir’in dalga dalga ataklarına Kemal’in vereceği cevap, Kozcuoğlu Ailesi’ne bugüne kadarki en büyük darbeyi indirecektir..

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ