Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak okan bayülgen, okan bayülgen şirin ediger, okan bayülgen ulus, okan bayülgen ev, okan bayülgen istanbul, okan bayülgen eşi, okan bayülgen boşanma, okan bayülgen kimdir, okan bayülgen twitter, şirin ediger instagram, şirin ediger twitter

        Geçtiğimiz günlerde yeniden, boşanacakları iddiasıyla gündeme gelen Okan Bayülgen ve Şirin Ediger cephesinden yeni bir gelişme var. Takvim'in haberine göre, Okan Bayülgen eşine 5 milyon TL'lik lüks bir daire aldı. Ünlü şovmen, Ulus'ta aldığı bu lüks daire, Boğaz manzaralı, 400 metrekare, 5 oda ve 2 salon ultra lüks daire için 2 milyon 250 bin dolar ödedi.

        GEÇİCİ OLARAK AYRI EVDE KALIYORLAR

        Tapusu Bayülgen'in üzerine olan dairenin irtifak hakkını da Şirin Ediger'e veren ünlü şovmen, iç dekorasyonuyla birlikte eve, yaklaşık olarak 5 milyon lira harcadı. Dekorasyonun bitmesiyle yeni evlerine taşınacak olan Bayülgen ve Ediger çifti böylelikle boşanma iddialarını çürüttü. Bu arada çift, dekorasyondan ötürü Bayülgen ofisinde; Ediger ise kızıyla beraber geçici olarak Galata'da kaldığı söyleniyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa