Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Berksan: Aşktan yana şansım yok

        Ünlü popçu, “Benden romantik prens olmaz” deyip ekledi: “hayatta en şanssız olduğum şey aşk. Ya ben onlar için ya da onlar benim için doğru insan değillerdi. hayatımda bir sürü şeyi düzelttim, güzelleştirdim ama aşkı bulamıyorum.”

        "BENDEN ROMANTİK PRENS OLMAZ"

        Ünlü şarkıcı Berksan, duygusal şarkılar kendisine daha çok keyif verse de romantik prens olarak anılmak istemediğini söyledi ve ekledi: “Benden romantik prens olmaz”

        ‘ÇİLEK’ adlı şarkısıyla girdiği sektörde, hem söylediği hem de başka sanatçılara verdiği şarkılarıyla başarıya ulaşan Berksan’la yeni şarkısı ‘Aşka’yı konuştuk. Şarkının ardından bir manifesto yayınlayıp hayatıyla ilgili yeni kararlar alan ünlü şarkıcı Berksan, HT Magazin'den Neziha Kartal'la kariyerine ve aşk hayatına dair bol kahkahalı bir sohbet gerçekleştirdi.

        REKLAM

        "SİHİR GİBİ BİR ŞARKI OLDU"

        Yeni şarkınız ‘Aşka’yı dinleyicilerin beğenisine sundunuz. Şarkının hikâyesi nedir?

        Sadece sözleri bana ait, müziği ve düzenleme kardeşim Turaç’ın imzasını taşıyor. Müzikte ne duyduysam onu yazdım. Bu şarkı aracılığıyla ben de bazı şeyleri fark ettim ve yeni kararlar aldım. Kendime dair şeyleri ertelediğimi, hayatımdaki her şeyi kendimden çok sevdiğimi gördüm. Bundan vazgeçmeye karar verdim. İlk defa bir şarkıyla beraber bir manifesto yayınladım. Şarkının bana hissettirdikleri tüm çıplaklığıyla orada yazıyor. Şarkı benimle konuştu, ben de ne diyorsa kaleme döktüm. Sihir gibi bir şarkı oldu. Sözleri duygusal ama enerjik bir şarkı.

        Neleri kendinizden daha çok seviyordunuz?

        Dostları, arkadaşları, ailemi, işimi... Hayatın içindeki her şeyi hayattan çok sevdiğimi fark ettim. Esas sevmem gereken kendi hayatım olmalıymış. Artık derine girmeden bakmak, anı yaşamak istiyorum.

        REKLAM

        ‘HOLİGAN RUHLU BİR MİLLETİZ ’

        Bu, geçmişinizden duyduğunuz pişmanlığın bir sonucu mu?

        Hayır, pişmanlık değil ama “Zararın neresinden dönersen kârdır” derler. Tabii ki yaşadıklarım bana bu farkındalığı yarattı. Yaşadıklarım olmasa kendimi değerli hissedemezdim.

        Kardeşinizle müzikal ortaklığınız ne zaman başladı?

        Üçüncü albüme kadar yoktu çünkü Turaç müzikte yeterince yol kat etmemişti. Bilgi Üniveristesi’nden iftiharla mezun oldu. Ben de onunla iftihar ediyorum. Türkiye’de diploması olan 4-5 prodüktörden biri. Müzik konusunda boynuz kulağı geçti. Benden çok daha iyi.

        ‘Aşkta’ için “Duygusal sözler ama enerjik bir şarkı” dediniz. Biz genelde hareketli şarkılarla eski aşklara mesaj göndermeyi çok severiz....

        Holigan ruhlu bir milletiz. Tezahürat eder gibi şarkı söylüyor, her şeyi takım tutar gibi yaşamayı seviyoruz. Ben de çok keyif alıyorum o şarkıları söylerken. Şarkılarda deşarj oluyoruz. ‘slow albüm hayalim var’

        REKLAM

        Duygusal müzikler mi yoksa hareketli olanlar mı yazım aşamasında size daha çok keyif veriyor?

        Duygusal şarkılar. Bana kalsa tamamen slow şarkılarla dolu bir albüm yapacağım. Açıkçası yıllardır da böyle bir hayalim var. Şarkılarım hazır, yazdım. Kimseye de dinletmiyorum. Stüdyoya giren, kapıp kaçıyor şarkıyı. Dostlarıma “Hayır” diyemiyorum ama kimseye dinletmediğim bir repertuvarım var.

        Madem duygusal şarkılardan oluşan bir albüm çıkarmak istiyorsunuz, niye kariyerinize romantik şarkılardan devam etmediniz?

        Romantik adam çok sıkıcı olurdu. Sabah yüzünde aptal bir gülümsemeyle uyanan biriyim. Benden öyle romantik prens olmazdı, olmaz. İstediğimde romantik anlar yaşatabiliyorum ama öyle anılmak istemem.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa