Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

HT MAGAZİN/ Arif HÜR

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Çarkıfelek’in hostesi Zeynep Ece Akengin, hakkında çıkan haberlerin ardından ilk kez HT MAGAZİN’e konuştu. Sıcak bir İstanbul gününde Balat’ın renkli ve buram buram tarih kokan sokaklarında buluştuğumuz güzel modelle Çarkıfelek kadrosuna dahil olmasını, Mehmet Ali Erbil ile yaşadıklarını, hedeflerini ve hakkında bilinmeyenleri konuştuk.

Çarkılefek’te hostesliğe nasıl başladınız?

Hostesliğe başlamadan önce programa konuk olarak katılmıştım. Bu yarışmaya katıldıktan sonra yapımcıların diğer hostesin sözleşmesi bittiği için yeni bir hostes arayışında olduğunu gördüm. İçerisinde benim de bulunduğum 25’e yakın kız ile yapılan görüşmeler sonrasında programın formatına uygun olduğum için hostes olmam uygun görüldü. Yarıştığım programdaki neşeli hareketlerim ve Erbil’le girdiğimiz diyaloglar çok hoşlarına gitmiş. Aslında henüz televizyonu ve hostesliği hiç istemiyordum. Ancak onay geldikten sonra kaçırmak istemedim.

Neden hostesliği istemiyordunuz?

İstanbul’u tam tanımadan, çevre edinmeden televizyonda yer almak istemiyordum. Çarkılefek’ten önce de televizyondan teklifler geliyordu. Artık çevremdekiler ‘Bir tanesini dene’ diyordu. Başıma bu tarz haberlerin geleceğini düşündüğümden piştikten sonra TV’ye adım atayım diyordum. Biraz erken ekrana çıktım ama güzel bir başlangıç oldu. Ekranda hiçbir şekilde rol yapmıyorum.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ