Nik Xhelilaj: İstanbul benim ikinci evim
Geçtiğimiz cuma vizyona giren 'Zer' filminin Berlin'de yaşayan başrol oyuncusu Nik Xhelilaj, İstanbul'u yere göğe sığdıramadı. Ünlü oyuncu "Karşı konulamaz bir çekim gücü olan İstanbul, benim ikinci evim" dedi
ABONE OL2011 yılında düzenlenen Berlin Film Festivali’nde Avrupa’nın Gelecek Vaat Eden Oyuncusu seçildikten sonra dümenini Türkiye’ye kırdı Nik Xhelilaj. 2012’de ‘Kayıp Şehir’ dizisinde canlandırdığı ‘Kadir’ karakteriyle popülerlik yakaladıktan sonra Almanya’ya gitti ve ‘Winnetou’ adlı filmle şöhretinin sınırlarını genişletti. Ardından yolu yeniden Türkiye’ye düştü. Geçtiğimiz cuma vizyona giren, Kazım Öz’ün yazıp yönettiği ‘Zer’ filminin başrolünde yer alan Nik Xhelilaj, HT Magazin'den Arif Hür'e konuştu.
Nik Xhelilaj, İstanbul’a her geldiğinde simit yediğini söyledi ve “Esnafla ülke gündemi üzerine muhabbet etmeyi seviyorum” dedi.