Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Murat Dalkılıç'ın düğününe Murat Boz ve Burak Özçivit katılmama kararı aldı

        Faik ERDEMLİ / HT MAGAZİN

        Burak Özçivit’in, Dalkılıç-Boluğur çiftine, “Düğüne Fahriye’yle veya yalnız gelmem doğru olmaz. Düğünün önüne geçmek istemeyiz” dediği öğrenildi.

        DÜĞÜNE GİTMİYORLAR

        Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur, yarın Adile Sultan Sarayı’nda evlenecek. Çift, düğüne tüm arkadaşlarını çağırdı. Ancak ikilinin yakın dostları şarkıcı Murat Boz ve oyuncu Burak Özçivit, düğüne gelemeyeceklerini nazik bir dille çifte iletti.

        ESKİ AŞKLAR GELİNİN KANKASI

        Özçivit ve Boz’un çok istemelerine rağmen düğüne gidememe sebebi, ayrıldıkları sevgililerinin gelin Boluğur’un en yakın arkadaşları olması. Bilindiği üzere Murat Boz, Eliz Sakuçoğlu ile Burak Özçivit de Ceylan Çapa’yla aşk yaşamıştı.

        Merve Boluğur, Eliz Sakuçoğlu, Ceylan Çapa, Murat Dalkılıç, Murat Boz ve Burak Özçivit’in birlikte görüldüğü bu fotoğraf artık mazide kaldı.

        Aşk-ı Memnu pozu

        Geçtiğimiz ay isteme merasiminden sonra aile yakınları ve arkadaşlarıyla birlikte poz veren çiftin fotoğrafı sosyal medyaya düştü. Kırmızı halı serilmiş bir merdivende topluca poz veren grubun başını birbirine sarılı poz veren MuratDalkılıç ve Merve Boluğur tuttu. Çiftin bu poz Aşk-ı Memnu dizisinin kapak fotoğrafına benzetildi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa