Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos özlem yıldız iftar yemeği, özlem yıldız instagram, Orhan Gencebay sevim emre

        ANADOLU Alevi Bektaşi Federasyonu, önceki akşam, Yeşilköy Polat Renaissance Otel’de, ‘Kur’an’ın Boyası, Ehl-i Beyt’in Mayası Birlikten Dirliğe’ başlığı altında bir iftar yemeği düzenledi. Birçok siyasinin katıldığı yemekte sanat dünyasından Orhan Gencebay, Yaşar Alptekin ve Nuray Hafiftaş da vardı. Hafiftaş, barış mesajlarının verildiği yemeğe söylediği türkülerle renk kattı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Yaşar Alptekin ise üzerinde ‘5 VKT NMZ’ yazılı tişörtü ve şalvarıyla dikkat çekti.

        Etten pasta kestiler

        TATLISES TV’nin Genel Müdürü Fulya Akbay ile eşi Şahin Toprak, Nişantaşı’ndaki Gürkan Şef’te iftar yemeği verdi. Yemeğe aralarında Aydemir Akbaş, Özlem Yıldız ve Eyüp Kanat’ın da bulunduğu pek çok davetli katıldı. İftardan sonra kendi adlarına özel olarak bekletilmeye alınmış etlerle poz veren ünlüler, ardından Gürkan Şef’in özel olarak hazırladığı etten pastayı kesti. Aydemir Akbaş “Ben pastayı kestim, Özlem de (Yıldız) hepinize yedirsin” dedi. Akbaş, selfie çektirmek isteyen Fulya Akbay’ı yanlış anlayarak “Self servis bizim işimiz değil” diyerek yanıtlayınca kahkaha tufanı yaşandı. Kendi adına özel olarak bekletilen eti gören Akbaş “Ben bunu alıp eve götüreyim, bu bana bir sene yeter” diyerek herkesi bir kez daha kahkahalara boğdu.

        Ünlüler buluştu

        KURUÇEŞME’DEKİ Galatasaray Adası’nda bulunan Su Kebap’ta, önceki akşam tvem televizyonu tarafından bir iftar yemeği verildi. Ev sahipliğini Soner Yılmaz’ın yaptığı yemeğe aralarında Oktay Kaynarca, Nuri Alço, Çılgın Sedat, Songül Karlı ve Hatice’nin de bulunduğu çok sayıda ünlü katıldı. Fasıl eşliğinde başlayan yemeğe katılan ünlüler uzun uzun sohbet etmenin tadını çıkardı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa