Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Johnny Depp’in beş ay önce evlendiği Amber Heard, evliliği ve ünlü aktör hakkında ilk kez konuştu, “Ona tekrar tekrar aşık oluyorum” dedi.

Tüm dünya kadınlarının hayran olduğu ünlü aktör Johnny Depp’in “Hayatımın geri kalanını ona adayabilirim” dediği ikinci eşi Amber Heard evlendikten sonra ilk kez konuştu. ELLE dergisine çarpıcı pozlar veren 29 yaşındaki oyuncu, Depp ile evlendiğinden beri hayatında büyük bir değişiklik olmadığını “Uzun süredir birlikteydik, bu kendiliğinden gelişen doğal bir süreç oldu” diye anlattı.

Genç oyuncu kendisinden 22 yaş büyük olan Johnny Depp ile birbirlerini tamamladıklarını söylerken, “Hayatımda beni korkutan tek şey özgürlüğümü kaybetme olasılığı” dedi. Derginin aralarındaki ilişkiyi deşmesi üzerine ise eşi ile ilgili “Ona tekrar tekrar aşık oluyorum” sözleriyle aşkını anlattı. 2011 yapımı ‘Tutku Günlükleri’ filminin çekimleri sırasında tanıştığında aralarındaki kıvılcım aşka dönüşen ikili, çoğunluğun düşüncesinin aksine birbirinden kopmadı. Depp, 11 yıllık eşi Vannessa Paradis ile yollarını ayırdı ve Amber Heard ile birlikte olmaya başladı. İkili Los Angeles’ta sade bir nikahla evlendikten sonra Depp’in Bahamalar’daki özel adasında bir kutlama yapmıştı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ