Marie Claire yeni yıl partisinde müthiş eğlence
34 ülkede 18 değişik lisanda yayınlanan ve her sene 53 milyon satan, Türkiye'de de bir hayli ilgi gören Marie Claire Dergisi, geçtiğimiz pazartesi akşamı Bebek Lucca'da çok özel bir yılbaşı partisi düzenledi. Ünal Demirkaya yazdı
ABONE OL33 bin sayfa ilan alan, her ay milyonlarca kadına ulaşan Türkiye’nin ilk lisanslı dergisi Marie Claire’in yeni yıl partisine başta Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve eşi Caroline Hanım olmak üzere, moda ve iş dünyasından birçok ünlü katıldı. Marie Claire Genel Müdürü ve Yayın Direktörü Fatoş Yalın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yeni yıl partisinde davetliler ilerleyen saatlerde sokaklara taştı.
Aileden destek
SON yıllarda yaptığı takı tasarımlarıyla sosyetik tasarımcılar arasına katılan Sanem Kardıçalı Tezman, Nişantaşı’nda bir de mağaza açmıştı. Sanem Hanım, 60. yaşını kutlayan ünlü çizgi karakteri Snoopy’den ilham alarak yeni koleksiyonunu geçtiğimiz salı günü Nişantaşı’ndaki mağazasında tanıttı. Tezman, çocukluğundan bu yana hayali olan, en sevdiği çizgi kahraman Snoopy’li koleksiyonu çocuklar için tasarlamış. Tezman’ı davette aile üyeleri de yalnız bırakmadı.