Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Tunus Kültür Bakanlığı'nın Türkiye ve Suriyedeki depremzedelere yardım kampanyaları kapsamında başlattığı konser dizisinde son olarak Lütfi Boşnak sahne aldı.

Başkent Tunustaki Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen konser, Tunus Kültür Bakanı Hayat Kattat, Sosyal İşler Bakanı Malik ez-Zahi, Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi Çağlar Fahri Çakıralp ve Türkiye Büyükelçiliği çalışanları ile yüzlerce Tunuslu tarafından takip edildi.

Konserinde Boşnak, Türkiyedeki depremzedeler için bestelediği 'Tek beden: Enkaz Altındakilere Mektup' şarkısını da seslendirdi.

"İKİ AYRI ŞARKI BESTELEDİM"

Konserin ardından Boşnak, yaşanan deprem felaketinin kendisini derinden etkilediğini ve iki yeni şarkı bestelediğini söyledi.

Boşnak, "Sanat insani bir mesaj, sanatçı da toplumun derinliklerine nüfuz eder. Bu yüzden bir nebze de olsa depremzede kardeşlerimizin acısını hafifletmek adına Türkiye ve Suriye için iki ayrı şarkı besteledim. Depremden sonra yalnız kaldıklarını düşünmelerini istemedim. Suriyeli kardeşlerimiz çok büyük zorluklar çekti, onları yalnız bırakamayız. Her zaman onlarla dayanışma içerisinde olacağız" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ