Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Kütahya Haberleri

Kızılay'a kan bağışı Ramazan ayında da devam ediyor

(Fotoğraflı)

Tuna İşleyen

KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kan bağışçıları için Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek kan bağışı çadırı kuruldu.

Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Kızılay Çadırına akşam iftardan sonra kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kızılay Derneği Tavşanlı Şubesi Başkanı Ahmet Çakır, Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden kan bağışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kan vermenin önemine dikkat çeken Çakır, 18 yaşını doldurmuş bay, bayan herkesi kan vermeye davet etti. Kan vermenin öncelikle kişinin sağlığı için önemli bir paylaşım olduğunu belirten Çakır, bir ünite kanın 3 canı kurtardığını söyledi. Çakır, "Tavşanlı halkının kan bağışı ve yardımlar konusunda çok duyarlı. Ramazan ayında kan ihtiyacı daha çok oluyor ve bu nedenle kan vermenin sevabının daha çok olacağını düşünüyoruz" açıklamasında bulundu. (Tİ - EFE)

05.06.2017 11:41:26 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri