Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya’nın Kulu ilçesinde vefat eden arkadaşı Hasan Demir’in cenazesine katıldı.

        Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçirdiği rahatsızlığın ardından bir ay önce ameliyat olan ve hayatını kaybeden önceki dönem AK Parti Kulu İlçe Başkan Yardımcısı ve iş adamı Hasan Demir’in cenaze töreni için memleketi Kulu ilçesi Ömeranlı Mahallesi'ne geldi. Mahalleden arkadaşı ve komşusu olan Hasan Demir'in yakınlarına başsağlığı dileyen Koca, ardından cenaze namazının kılınacağı Merkez Camii'ne geçti. Hasan Demir için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Demir'in cenazesi, namazın ardından Ömeranlı Merkez Mezarlığı'nda defnedildi. Bakan Fahrettin Koca, cenaze namazının ardından yakınları ve mahallelilerle vedalaşarak Konya'dan ayrıldı.

        Cenaze namazına Bakan Koca'nın yanı sıra Vali Yakup Canbolat, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, protokol mensupları ve Demir'in çok sayıda akraba ve sevenleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa