Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Akşehir ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

        Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, istihbarı çalışmalar kapsamında şüpheli M.A.D'nin Akşehir'e çevre illerden yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceğini tespit etti.

        Şüphelinin geldiği aracı D-300 uygulama noktasında durduran ekipler, yaptıkları aramada 965 gram esrar ele geçirdi, şüpheliyi gözaltına aldı.

        Öte yandan şüpheli H.F'nin Yeni Mahalle'de uyuşturucu alışverişi yapacağını belirleyen narkotik ekibi şüpheliyi takibe aldı.

        Y.K. ile buluşan H.F, Y.K'den uyuşturucu aldı. Uyuşturucu alışverişi sonrası iki şüpheliyi de gözaltına alan ekipler, şüphelilerin üzerinde yaptığı aramada kağıda emdirilmiş sentetik bonzai ele geçirdi.

        Adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.F, savcılıktani ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler Y.K. ve M.A.D. ise çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa