Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya Valisi Vahdettin Özkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Özkan mesajında, geleceğe yön veren kadınların, hayatın her alanında sınırsız sevgisi, hoşgörüsü, çalışkanlığı, fedakarlığı ve üretkenliğiyle toplumsal değer zincirinin oluşumuna öncülük ettiğini belirtti.

        Nesillerin bilinçli, sevgi dolu yetişmesinde ve ülkenin müreffeh geleceğinin inşasında, kadınların üstlendikleri misyonun istikbale güvenle bakmayı sağladığını aktaran Özkan, şunları kaydetti:

        "Demokrasinin gelişmesi ve insan hakları standartlarının yükselmesinde de en önemli görevleri kadınlar üstlenmişlerdir. Bu düşüncelerle, şehit ve gazilerimizin anneleri ile eşleri başta olmak üzere, yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, fazilet timsali kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü içtenlikle tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmelerini temenni ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa