Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'da "Anneler Gazze için yürüyor" programı düzenlendi.

        Kılıçarslan Kent Meydanı'nda Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kadın Kolları tarafından düzenlenen programda bir araya gelen yüzlerce kadın İsrail'in Gazze'deki saldırılarını protesto etti.

        Gruptaki annelerin bir kısmı ellerinde "Gazze ateş altında", "Soykırıma dur de", "Aksa tufanına selam olsun", "Gazze'ye ses ol, işgale dur de", "Anneler Gazze için yürüyor" yazan dövizleri taşıdı.

        Daha sonra yürüyüşe geçen topluluk, araç trafiğine kapatılan Alaaddin Bulvarı üzerinden, Kayalı Park'a kadar sloganlarla yürüdü.

        Yürüyüş sırasında sıklıkla, "Hepimiz Hamas'ın anneleriyiz, Hamas'a selam direnişe devam, Hamas vuruyor Aksa'ya yürüyor, Aksa'ya selam, direnişe devam, Vur Kassam vur siyonizmi vur' şeklinde sloganlar atıldı.

        Grup, Kayalı Park'ta dua edilmesinin ardından dağıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa