Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Galatasaray, Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile yapacağı maç için Konya'ya geldi. Sarı-kırmızılılar, taraftarların beklediği gelen yolcu kapısı yerine VIP kapısından çıkarak takım otobüsüne bindi.

        Son haftaya lider giren Galatasaray, düşme hattı sınırında bulunan Konyaspor ile yarın saat 19.00'da Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda karşılaşacak. Sarı-kırmızılı kafile özel uçakla bugün Konya'ya geldi. Galatasaray'ı taşıyan özel uçak önce pisti pas geçti. Gelen yolcu kapısında toplanan yüzlerce sarı-kırmızılı taraftarların beklediği kapıdan çıkmayan Galatasaray kafilesi, VIP kapısından çıkarak otobüse bindi. Bu bölüme ise taraftarlar alınmadı. Hava alanı çıkışında toplanan taraftarlar meşalelerle takımlarını karşıladı. Sarı-kırmızılı ekip, daha sonra kamp yapacağı otele geçti.

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        -Takımın karşılanması

        -Taraftarların bekleyişi

        -Galatasaray takımının VIP kapısından çıkışı

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa