Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, mahalle ziyaretleri kapsamında Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

        Günün büyük bir bölümünü mahallerde geçiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Son olarak Mehmet Ali Paşa’yı ziyaret eden Doğan’a mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Mehmet Ali Paşa Camii çıkışında vatandaşlarla bir araya gelip onlarla sohbet eden Doğan, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

        Mehmet Ali Paşa Mahallesinin kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını belirten Başkan Doğan, “Mehmet Ali Paşa benim ilk mahallem. Buralar yıllarca ihmal edildi. Maalesef son 15 yıla kadar doğru dürüst bir şeyler yapılmadı, hizmet görmedi. Gerek Büyükşehir Belediyemiz, gerekse İzmit Belediyesi olarak bizler mahallelerimizde yoğun bir çalışma içine girdik. İzmit Belediyesi olarak, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren mahallemizin hem fiziki hem de sosyal kültürel alanlarda ihtiyaçlarını gidererek Mehmet Ali Paşa’yı bir cazibe merkezi haine getirdik. Gençlik merkezimiz, emekli evimiz, kapalı pazarımız, millet kıraathanemiz, parklarımız, İZMEK kurslarımız ile mahallemiz artık vatandaşlarımıza yakışır hale geldi” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa