Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında Gölcük ilçesinde 13 aileye ziyarette bulundu.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, öncüsü oldukları proje doğrultusunda ramazan ayında da şehit yakınlarını, gazileri, yaşlıları, engelli bireyleri, öksüz ve yetimler ile ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, gönül köprüleri kurmayı sürdürüyor.

        Vali Yavuz ile eşi Selda Yavuz, Gölcük'te 2 engelli, 7 ihtiyaç sahibi, 2 şehit yakını ile 2 gazi olmak üzere 13 aileyi ziyaret etti.

        Vali Yavuz, şehit polis memurları Mustafa Yavaş ve Furkan Demir'in yakınları ile gazi İbrahim Faruk Coşgun ile Mehmet Başçı'nın evine misafir oldu.

        Ziyaret ettikleri ailelerin haricinde mahalleli ve esnafla da sohbet eden Vali Yavuz, çocuklara da hediye vererek ziyaretlerini sonlandırdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa