Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Kocaeli Haberleri

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kurban Bayramının bitmesinin ardından mahalleleri ziyaret ederek, Körfezli vatandaşlarla bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından ziyaretlerinin ilk durağı Çamlıtepe Mahallesi oldu. Başkan İsmail Baran, Kemal Sadi Şirin Cami’nde bulunan vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet etti. Bölgede devam eden asfalt çalışmalarını da yakından takip eden Başkan Baran, çalışanlara kolaylıklar diledi. Körfez halkıyla sık sık bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Barbaros Mahallesi ve Atalar Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek hem bayramlarını tebrik etti hem de hayırlı kazançlar diledi.

Yaptığı ziyaretlerle ilgili konuşan Başkan Baran,”Körfez ilçemizde vatandaşlarımıza hizmet veren esnaflarımızı önemsiyoruz. Kentimizi hep birlikte kalkındırarak, ekonomimize, ülkemize destek veriyoruz. Ben bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“Körfez’i Körfezlilerle yöneteceğiz” ifadelerine yer veren Başkan Baran, “Kent genelinde sürdürülen çalışmaları ve yatırımları Körfez’in sahibi olan esnaf ve vatandaşlarla istişare ederek gerçekleştiriyor. Bu çerçevede Körfez halkı ve esnafı sadece bir gün değil her gün halkın yanlarında olan Başkan İsmail Baran’ın yaptığı ziyaretlerin Körfez’in kalkınmasına ve gelişmesine önemli bir katkı sunduğunun altını çizdiler” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri