Kızının cenazesi başındaki ağıdı yürekleri yaktı
Adana'da nişanlısından ayrıldığı için bunalıma giren kız, gencin oturduğu apartmanın çatısından atlayarak yaşamına son verdi. Olay yerine gelen annenin kızının cenazesinin başındaki ağıdı yürek yaktı.
ABONE OLOlay, merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Sevgi Can Y. (27) ile Fatih Emre A. (29) bir süre önce nişanlandı. Ancak nişanlandıktan sonra çift bir türlü anlaşamadı. Sürekli tartışan çift ayrılmaya karar verdi. Olaydan yaklaşık 10 gün önce çift ayrıldı.
İHA'nın haberine göre, daha sonra genç kız nişanlısını arayarak ortak kullandıkları motosikleti de vermek istediğini söyledi. Sevgi Can Y., Fatih Emre A.'nın evine gitti. Apartmanın önüne gelen genç kız nişanlısını telefonla arayarak "Geldim ben aşağı gel" dedi. Bunun üzerine Fatih Emre A.'da aşağı indi.