Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir'de 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

        Cacabey Meydanı'ndaki törende Vali Hüdayar Mete Buhara, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Garnizon Komutanı Albay Şakir Soyukan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kırşehir Şube Başkanı Kemal Parlak ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırşehir Şube Başkanı Bahattin Kaya tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Parlak, şehitlerin ve gazilerin canları pahasına vatanı koruduğunu söyledi.

        Üzerinde yaşanan toprakların vatana dönüşmesi, bayrağın özgürce dalgalanması, şehitlerin ve gazilerin emsalsiz fedakarlıklarının eseri olduğunu vurgulayan Parlak, tarihin her döneminde hür yaşamayı, bağımsızlık ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edinen aziz milletin, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı gördüğünü ifade etti.

        Törene katılan protokol üyeleriyle gaziler, Cacabey Meydanı'ndan Ahi Stadı'na "Kahramanlarla Yürüyoruz" sloganıyla yürüyüş de gerçekleştirdi.

        Ahi Stadı'nda "Kahramanlar Sahada, Kalbimiz Onlarla" spor etkinlikleri yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa