Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kırşehir İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Düger, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

        Düğer, partisinin il başkanlığında yaptığı açıklamada, kadın ve çocuk mezarlığına dönen Gazze'deki ateşkesin kalıcı olmasını dilediklerini belirtti.

        Şiddetin en ağırının Gazze’de yaşandığını, her saat 6 çocuk, 4 kadının öldürüldüğünü aktaran Düğer, ölenlerin sadece masum kadın ve çocuklar değil, vicdanlar olduğunu vurguladı.

        AK Parti olarak kadının eğitim hakkı başta olmak üzere, fırsat eşitliği, iş gücü piyasasına ve karar alma mekanizmalarına katılımının hükümetlerinin öncelikli politika alanları olduğunu vurgulayan Düğer, şunları kaydetti:

        "Kadına yönelik şiddetle mücadelede toplumsal dayanışmanın gücü önemlidir. Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü vesilesiyle şiddetin sadece ev, sokak ve iş yerleri ile sınırlı olmadığını vurgulamak istiyoruz. AK Parti Kadın Kolları olarak kadına yönelik her türlü şiddeti reddediyoruz. Tek bir kadının dahi şiddet görmesine tahammülümüz yok."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa